Is uw domeinnaam nog vrij?   
www.
Everhost: Webhosting van kwaliteit

Klantensysteem- Inloggegevens vergeten
- Nieuw account aanmakenISP
iDeal
PayPal

Zakelijk en internationaal

Shade

Everhost beschikt over ruime ervaring in de webhostingbranche, zowel op nationaal als internationaal niveau. Vanwege vergaande ICT-kennis die wij sinds 2002 in de praktijk hebben opgebouwd, zijn wij een waardevolle oplossingsgerichte partner voor zowel private als publiekrechtelijke partijen.

Zakelijke dienstverlening

Voor klanten die meer dan gemiddeld afhankelijk zijn van een optimale werking en beschikbaarheid van hun website of webapplicatie, kan Everhost een verhoogd service- en supportniveau aanbieden. Dit strekt bij Everhost verder dan de technische kant van onze diensten. Zo behoort het tot de mogelijkheden om één vast contactpersoon toegewezen te krijgen, die u tevens 24 uur en 7 dagen per week telefonisch kunt bereiken voor assistentie. Deze contactpersoon is ervaren in de ICT en kan terwijl u belt vaak direct oplossingen voor u implementeren. Het is zelfs mogelijk om uw volledige website- of applicatiebeheer aan ons uit handen te geven.

Ook kenmerkend voor onze zakelijke dienstverlening, is de mogelijkheid om met uw vaste contactpersoon een geheimhoudingsovereenkomst tot stand te laten komen. Deze biedt de garantie dat uw gevoelige gegevens in een zo klein mogelijke kring worden verwerkt, door mensen die veiligheidsbewust met uw data omgaan. Uitsluitend uw vaste contactpersoon is zo belast met uw data. Hierdoor minimaliseert u uw risico's.

Wij hebben onder andere ervaring met:

  • Het opstellen en beheren van redundante 'High Availability'-webomgevingen met optimale beschikbaarheid;
  • Het voorkomen van digitaal dataverlies door in bestaande omgevingen geavanceerde backupsystemen te implementeren, die automatisch data veilig bij Everhost als derde partij onderbrengt;
  • Het voor zowel private als publiekrechtelijke partijen ontwikkelen en beheren van webomgevingen die verhoogd bestand moeten zijn tegen hackers en spionage;
  • Het veiligstellen van digitale gegevens door het implementeren van SSL-certificaten, encryptiestandaarden, en geavanceerde authenticatiemogelijkheden zoals multifactor authenticatie en hardware sleutels/tokens.

Onze zakelijke dienstverlening wordt geheel aangepast naar uw specifieke wensen. Voor meer informatie en offertes kunt u contact met ons opnemen.

Internationale infrastructuur

Naast het leveren van oplossingen op maat, staat Everhost bekend om haar internationale bereik. Op het moment levert Everhost webhostingdiensten aan de Nederlandse, Belgische en Brits-Engelse markt.

Europe  Netherlands  Belgium  United Kingdom