Is uw domeinnaam nog vrij?   
www.
Everhost: Webhosting van kwaliteit

Klantensysteem- Inloggegevens vergeten
- Nieuw account aanmakenISP
iDeal
PayPal

Everhost = geavanceerde en snelle webhostingomgeving met alle functies en apps, voor een lage prijs en geschikt voor iedere gebruiker!

Shade

Onze webhostingpakketten beschikken naast een grote hoeveelheid schijfruimte en dataverkeer, altijd over alle technische vereisten van dit moment. Onze pakketten zijn zowel geschikt voor de beginnende als gevorderde webmaster. Overal inbegrepen is Installatron, handig voor beginners, waarmee alle bekende webapps optimaal kunnen worden gebruikt: installatie van alle apps in enkele kliks, automatische updates en backups; plus host gratis meerdere apps op één webhostingpakket! Voor developers is onze geavanceerde LAMP-omgeving interessant, met o.a. veel niet-standaard PHP-modules, en de omgeving wordt continu bijgewerkt zodat nieuwe stable technologie altijd beschikbaar is.

Pakket: Small Medium Large
Schijfruimte: 5.000 Mb 7.500 Mb 10.000 Mb
Dataverkeer (per maand): 60.000 Mb 90.000 Mb 120.000 Mb
MySQL 5-databases: 10 stuks onbeperkt! onbeperkt!
PostgreSQL 9.4-databases: 10 stuks onbeperkt! onbeperkt!
FTP-accounts: 10 stuks onbeperkt! onbeperkt!
Subdomeinen: 10 stuks onbeperkt! onbeperkt!
E-mailaccounts (POP3/IMAP): 10 stuks onbeperkt! onbeperkt!
PHP 5+ / Perl / CGI-Bin / SSH: Ja! Ja! Ja!
Controlepaneel: DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin
Perfect afgestemd op alle bekende open source pakketten zoals Wordpress of Joomla; in enkele stappen gemakkelijk te installeren via Installatron. Ja! Installatron, o.a.:
 1. Wordpress
 2. Joomla
 3. OpenCart
 4. Magento +107 meer
Ja!  Installatron, o.a.:
 1. Wordpress
 2. Joomla
 3. OpenCart
 4. Magento+107 meer
Ja!  Installatron, o.a.:
 1. Wordpress
 2. Joomla
 3. OpenCart
 4. Magento+107 meer
Aantal domeinen mogelijk: 1 5 15
Gratis nieuwe .nl-registratie of -verhuizing? * Ja, gratis domeinnaam! Ja, gratis domeinnaam! Ja!
       
Prijs: € 1,50 p/m € 3,00 p/m € 6,00 p/m

* eerste jaar gratis, wordt als korting verrekend tijdens bestelling

DirectAdmin-controlepaneel   MySQL 5 en PHP 5   PostgreSQL 8   SQLite

Installeer en upgrade met de gratis inbegrepen Installatron gemakkelijk alle bekende webapps.

Al onze webhostingpakketten zijn geoptimaliseerd voor alle gangbare applicaties, en zijn tevens geschikt voor eigen applicaties.

Wordpress Drupal Joomla! CMS Made Simple Typo3 DotNetNuke
Wordpress
Websitemaker
Drupal
Websitemaker
Joomla!
Websitemaker
CMS Made Simple
Websitemaker
Typo3
Websitemaker
DotNetNuke
Websitemaker


FrontAccounting osCommerce ownCloud Magento Gallery fotoalbum PHPBB
Front
Boekhouding
osCommerce
Webshop
ownCloud
Online delen
OpenCart
Webshop
Gallery
Fotoalbum
PHPbb
Forum


En nog bijna 100 anderen! Onze snelle hostingomgeving ondersteunt alle bekende applicaties!

Elk webhostingpakket van Everhost wordt gratis voorgeinstalleerd geleverd met het krachtige en makkelijk te gebruiken controlepaneel DirectAdmin. U hoeft bij ons niks meer te doen!

Via DirectAdmin kunt u uw webhostingpakket online beheren en met een paar klikken onder andere uw eigen bestanden op uw webruimte plaatsen, kant-en-klare applicaties installeren of e-mailadressen aanmaken.

Belangrijkste functionaliteiten van DirectAdmin

 • Bestanden uploaden vanuit uw webbrowser of via een FTP-programma;
 • Gemakkelijk backups, FTP-accounts, of subdomeinnamen aanmaken;
 • Uitgebreide e-mailmogelijkheden, waaronder e-mailadressen aanmaken op uw eigen domeinnaam, autoresponders instellen, webmail, anti-spam, en het koppelen van uw e-mailadressen aan bijvoorbeeld Outlook of uw smartphone;
 • Bekijk gedetailleerde bezoekersstatistieken van uw website;
 • Mogelijkheid om gemakkelijk bestanden of mappen te beveiligen met een logincombinatie;
 • Snel kant-en-klare applicaties installeren via Installatron. Installeer met enkele klikken uw eigen fotoboek, enquetesysteem of zelfs een hele webwinkel op uw webruimte!

Iedereen kan een website maken bij Everhost met DirectAdmin en Installatron.

Wij helpen u graag even op weg, ook als u niet over technische kennis beschikt. Ons team helpt u gratis en vrijblijvend. Ook voor nuttig advies met betrekking tot onze pakketten kunt u contact opnemen.

DirectAdmin-controlepaneel   MySQL 5 en PHP 5

Bij Everhost beschikt u als developer over veel geavanceerde opties. Onze webhostingomgeving is de afgelopen jaren steeds verder geoptimaliseerd en uitgebreid om te voldoen aan de hoog eisende technische wensen van onze klanten. Hierdoor bieden wij een van de meest uitgebreide webhostingomgevingen aan in de hostingmarkt, geprezen en hoog beoordeeld door developers op het Unix/LAMP-platform.

Geavanceerde PHP 5-installatie met cURL, GD, FreeType, ImageMagick, Exif, IMAP, PDO, SQLite, Zend Optimizer en alle denkbare modules, zelfs vanuit de commandline te gebruiken. Safemode staat uit en biedt dus geen beperkingen, en PHP.ini-instellingen zijn naar wens aan te passen.

MySQL-, PostgreSQL- en SQLite-databases zijn beschikbaar en te gebruiken vanuit PHP. PhpMyAdmin is geinstalleerd voor het beheren van MySQL; phpPgAdmin voor het beheren van PostgreSQL [gebruikersnaam op aanvraag].

Geen DirectAdmin-beperkingen - instellen van cronjobs en Apache-handlers binnen het controlepaneel; mogelijkheid om eigen HTTP-foutpagina's te gebruiken; volledig DNS Management waarmee de hele zone kan worden aangepast. Voor professionele developers is SSH optioneel gratis aan te vragen.

Bij Everhost heeft u als webdeveloper alle functies, veiligheid van uw applicatie, en het belangrijkste: alle vrijheid!

PostgreSQL 8     SQLite     cURLImageMagick      CentOS / Unix / SSH

Nooit zorgen over dataverlies met onze externe backupservice

Everhost biedt de service om geheel automatisch backups van uw webhostingpakket te laten maken. Deze backups kunt u vervolgens zelf downloaden en indien gewenst gemakkelijk automatisch terug laten zetten in uw controlepaneel.

Everhost maakt uw backups iedere nacht en brengt deze veilig onder op een secundaire volledig gescheiden locatie. Uw website en backups staan dus op twee verschillende veilige locaties in het land gescheiden opgeslagen op high-end servers in professionele streng beveiligde netwerken, zodat de kans op dataverlies tot het uiterste wordt geminimaliseerd. Via ons klantensysteem heeft u te allen tijde toegang tot uw backups zonder extra kosten.

Met één backup kunt u bijvoorbeeld dagelijks een backup laten maken en die opslaan, waarmee u altijd de data van gisteren heeft als backup. Maar stel, u wilt voorkomen dat een programmeerfout van vandaag die onverhoopt morgen pas ontdekt wordt, uw 1 dag oude backup onbruikbaar maakt (want een fout in een bestand wordt onvoorzien ook meegebackupt), zorgt u dan dat u ook een backup heeft van bijvoorbeeld vorige week; dit is mogelijk wanneer u meerdere backupmomenten afneemt.
Wij adviseren om een intervalbackup te maken van drie momenten, namelijk gisteren, vorige week en van vorige maand. Hiermee beschikt u altijd over de laatste juist werkende versie van uw website. Neem in dit geval drie backupmomenten af. Bij Everhost hoeft u zich met deze functionaliteit nooit zorgen te maken over dataverlies.

1 zelf in te plannen backup: € 0,45 p/m
3 zelf in te plannen backups: € 0,95 p/m

De backupfunctie is een ideale verzekering voor het te allen tijde behouden van de gevoelige gegevens op uw webhostingpakket (ook uw eventuele database en al uw e-mails).