Is uw domeinnaam nog vrij?   
www.
Everhost: Webhosting van kwaliteit

Klantensysteem- Inloggegevens vergeten
- Nieuw account aanmakenISP
iDeal
PayPal

Waarom kiezen voor webhosting van Everhost?

Shade

Enkele belangrijke redenen waarom ook u voor Everhost zou moeten kiezen:
- Ruime keuze en vele mogelijkheden
- Lagere prijzen door gebruik van automatisering
- Professionele service en persoonlijke support
- Geen stilzwijgende verlengingen of lastig opzeggen
- Servers op toplocaties met 99.9% beschikbaarheid

Ruime keuze en vele mogelijkheden

Bij Everhost kunt u gemakkelijk en snel elke populaire domeinnaamextensie registreren.
Deze kunt u vervolgens koppelen aan een webhostingpakket, gratis parkeren (veiligstellen), gratis doorverwijzen naar een al bestaande website (forwarding) of gratis koppelen aan uw eigen server (eigen nameservers).
Onze webhostingpakketten beschikken naast veel schijfruimte en dataverkeer over alle technische vereisten van dit moment. Daarom zijn onze pakketten zowel geschikt voor de beginnende als gevorderde webmaster. Zo heeft u bij ons onder andere de beschikking over PHP 5, MySQL 5, SQLite 3 en PostgreSQL 9.4. Zegt dit u niks? Geen zorgen, ook een relatief simpele website kunt u zonder gedoe bij ons onderbrengen. Met onze applicatieinstaller Installatron installeert u binnen enkele klikken een CMS-websitesysteem of webwinkel, zoals Wordpress, Joomla, Oscommerce of Magento die het u mogelijk maken om zonder technische kennis aan de gang te gaan. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Lagere prijzen door gebruik van automatisering

Omdat wij bij Everhost de meeste van onze bedrijfsprocessen hebben geautomatiseerd, kunnen wij lagere prijzen hanteren dan onze concurrenten.
Via ons volledig automatische bestelsysteem kunt u bijvoorbeeld zelf op elk moment van de dag producten bestellen en uw bestaande producten gratis beheren. Dit is handig voor u, en handig voor ons: zo hebben wij alle tijd om u van professionele service en support te voorzien!
Onderdeel van onze service is natuurlijk ook, dat wij indien gewenst zaken voor u instellen.

Professionele service en persoonlijke support

Bij ons werken alleen mensen met affiniteit in de business.
Onze helpdesk geeft u alleen antwoorden waar u werkelijk iets aan hebt. Ook zult u bij ons indien mogelijk antwoord krijgen van één vaste medewerker die aan u is gekoppeld. Lekker makkelijk. Verwacht van ons goede en vakkundige service: webhosting is niet alleen ons vak, maar ook onze hobby. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende beschikbaarheid van uw website.

Geen stilzwijgende verlengingen of lastig opzeggen

Wij zijn zeker van onze dienstverlening. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk opzeggen via internet en wordt u netjes geinformeerd over een opkomende verlenging.

Servers op toplocaties met 99.9% beschikbaarheid

Onze servers zijn ondergebracht in de hoogste kwaliteit datacentra in Nederland. Everhost is aanwezig in Serverius DC1 te Dronten en Serverius DC2 te Meppel. Hier beschikken onze servers over de beste meervoudige internetverbinding, (nood)stroomvoorziening, koeling, brandpreventie en inbraakbeveiliging.
Vanaf hier hebben wij uitstekende verbinding (meervoudig 1000mbit/s) naar alle uithoeken van Nederland, de Benelux en de rest van de wereld. Wij zijn trotste bezitter van een Europees-internationale infrastructuur. Hiermee onderscheiden wij ons van vele andere bedrijven, die alleen servers op Nederlandse netwerken hebben. Everhost is een Nederlands bedrijf en u wordt altijd kundig in het Nederlands geholpen.

Uiteraard zijn wij bereid om al uw vragen te beantwoorden, ook wanneer u nog geen klant bij ons bent. Everhost is een jong en dynamisch bedrijf, waar service en openheid centraal staan. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies of een offerte op maat.

Verder kijken:
- Webhostingpakketten en prijzen
- Domeinnaamextensies en prijzen
- Contact met ons opnemen
- Bestelling plaatsen